Pensiunea „MAGNOLIA” 3***

Pensiunea pune la dispoziția turiștilor 8 camere (6 camere cu baie proprie și 2 camere cubaie comună) cu o capacitate totală de 20 locuri care beneficiază de tot confortul necesar pentru relaxare dar și pentru petrecerea timpului liber: televizor, apă caldă, căldură (centrală proprie).

De asemenea pentru servirea mesei pensiunea dispune de un restaurant “Stil rustic și românesc în Tismana, Gorj” cu 32 de locuri unde se servește mâncare ca ”la mama acasă”: sărmăluțe cu mămăliguță, tochitură țărănească, ciorbă de pui, de fasole cu os afumat, zacuscă, etc. La cerere se pot organiza mese festive, seri cu specific românesc și meniuri la cerere din bucătăria tradițională.

Pentru cei care preferă să servească masa sub cerul liber pensiunea dispune de o terasă exterioară de 50 locuri unde se pot face (la cerere) și grătare.
Chiar și cei ce vin cu automobilele personale sunt bineveniți la această pensiune punându-se la dispoziția acestora o parcare proprie de 20 locuri.
Amatorii de pescuit sau iubitorii de pești se pot bucura în voie de compania peștilor admirându-i în heleșteul pensiunii.

Nici copii nu au fost uitați, pensiunea punându-le la dispoziție un loc de joacă special amenajat. Iubitorii de sport își pot petrece timpul pe terenul de fotbal și cel de volei din curtea de 10.000mp a pensiunii.
Pensiunea organizează și mese speciale de Paște.

Informații suplimentare:

– pentru copiii cazați în camera cu părinții, cu vârsta de până la 8 ani, cazarea este gratis.

– pentru grupuri organizate tarifele sunt negociabile, în funcție de numărul de persoane cazate, durata sejurului și serviciile solicitate.
– confirmarea cererii de rezervare se face telefonic.

– plata serviciilor de cazare și a serviciilor suplimentare se face cu numerar și prin transfer bancar.

Tarife:

1 Camera cu baie proprie 2 pers-80 Ron

1 Camera cu baie proprie 3 pers-100 Ron

1 Camera cu baie comuna-60 Ron

 

Contact: Pensiunea Magnolia 3***

                Pers. contact: Vacariu Antonel

Adresa: Tismana, str. Tismanei, nr. 15, jud. Gorj

Relații și rezervări la tel: 0727202096 sau 0732201361.

E-mail: pensiune.magnolia@yahoo.com.

Domenii, gazduire si dezvoltare web: A T Labs SRL / Happy Hosting