Pensiunea “Casa din Pădure”

1

Pensiunea “Casa din Pădure” este situată în Comuna Runcu, la 15 km de Municipiul Târgu Jiu, Judeţul Gorj, la 2 km de minunatele Chei ale Sohodolului, într-o oază de verdeaţă, în pădure, pe marginea unui lac cu păstrăvi. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, chiar la liziera padurii. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit. Aici te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane. La doar 7 km găsim Casa Memorială Constantin Brâncuşi, iar la 15 km, Mănăstirea Tismana.

Proprietatea este, de fapt, un complex compus din trei case, fiecare dotată pentru a fi utilizată în mod individual. Dormitoarele sunt cu mobilier din lemn masiv, au baie proprie cu duşuri ultramoderne (muzică, hidromasaj), unele de două persoane, frigider, internet, televizoare LCD + DIGI TV (full canal).

Parterul fiecărei constă în living, bucătărie dotată (aragaz, cuptor, frigider, maşină de spălat vase, etc.). Sunt disponibile 2 dormitoare duble cu şeminee. Restul de zece nefiind dotate cu şeminee. De asemenea, în fiecare living există şemineu.

Pentru confortul turiştilor, Proprietatea “Casa din Pădure” pune la dispoziţie:

  • teren de tenis cu nocturnă;
  • saună;
  • jacuzzi exterior (pe lac);
  • sală de conferinţe;
  • piscină (exterioară).

: 0752 151 031 (zilnic între orele 09.00 – 20.00)

Domenii, gazduire si dezvoltare web: A T Labs SRL / Happy Hosting