Pensiunea Casa Vanatorului 3***

Pensiunea Casa Vanatorului 3***

Casa Vanatorului Valea Bistritei, loc Pestisani, jud Gorj (intre Tg Jiu si Baia de Arama) ofera 3 camere duble, cu baie proprie (cu dus), balcon, tv, minifrigider, specific vanatoresc.

Un apartament la mansarda, cu dormitor, baie proprie (cu cada), balcon, camera de primire cu semineu, canapea extensibila, bar bucatarie complet utilata, cuptor pe lemne si ceaun traditional, sala de mese, sala pentru jocuri de cabana cu semineu, bar, plasma pentru vizionat filme cu partide de vanatoare, crama curte amenajata in stil rustic, pastravarie proprie, iaz cu ratuste, gratar in curte, foisor, parcare.

Atractii turistice Casa memoriala Constantin Brancusi, Cheile Sohodolului, Manastirea Tismana, Aria protejata Oslea in vecinatate cu Parcul National Retezat.

Organizam la cerere partide de vanatoare (mistret, urs, cerb, lup, capra neagra), pescuit sportiv (pastrav, trasee turistice, sanius.

La cerere organizam mese festive si program de muzica traditionala romaneasca, punand de asemenea la dispozitia dumneavoastra, contra cost, si personal de servire.

Adresa:
Pestisani, Str. Valea Bistritei nr. 1
Telefon: 0743 336 191
Domenii, gazduire si dezvoltare web: A T Labs SRL / Happy Hosting