Pensiunea Casa Pastravarului

DSCN0083

Pensiunea Casa Păstrăvarului construcţie P+1 având dimensiuni de 21,3×23,12 m. este nou construită şi este situată pe Valea Bistriţei la o altitudine de 650 m în masivul muntos Vîlcan  este amplasată  în extravilanul comunei Peştişani, spre Nord, la 23,4 km de centrul comunei Peştişani

Pensiunea dispune de 12 camere dintre care 10 camere cu 2 paturi şi grupuri sanitare proprii şi 2 camere cu 3 paturi şi grup sanitar comun, bucătării, sală de mese, verande, etc. În incinta Pensiunii se află un foişor unde pot fi servite mâncăruri specifice zonei, păstrăv afumat, prăjit sau la grătar, tocană de miel, etc. Pot fi pregătite la comandă specialităţi la grătar sau la cuptorul rustic, iar după preferinţe pot fi servite şi băuturi tradiţionale.

Pensiunea dispune si de o fermă propriu-zisa de creştere a păstrăvului.
Ferma de creştere se compune din 10 bazine circulare cu un diametru de 10 m fiecare având un volum util de apa de 903,5 mc.

Densitatea în bazine este de 50 kg peste/mc de apa, ceea ce reprezintă aproximativ 50 t peste pe an. Există şi o staţie de incubaţie pentru obţinerea puietului necesar pentru creştere cât şi pentru vânzare la alte unităţi.

Păstrăvăria va avea ca activitate principala producerea păstrăvului de consum, cu o capacitate proiectată de minim 50 t .

Domenii, gazduire si dezvoltare web: A T Labs SRL / Happy Hosting